25+26
AUG
2023

Hoe werkt het?

Entreekaarten

Om de ZJFT (zaterdag) te bezoeken heb je een passe-partout nodig. Deze zijn online via de website (www.zjft.nl) of bij de VVV in Groningen te koop. Is het festival nog niet uitverkocht, dan zijn op de dag zelf passe-partouts te koop op alle startlocaties. Entreekaartjes voor de proloog (vrijdag) worden los verkocht. In combinatie met een ZJFT-passe-partout krijg je 5 euro korting.

Startlocaties

Op de startlocaties kan je vanaf 11.30 uur je digitale entreekaart laten scannen en inruilen voor een pols-bandje. Alleen op vertoon van het polsbandje kan je alle concerten van de ZomerJazzFietsTour bezoeken.

1

ADUARD kerk
Burgemeester Seinenstraat 42, 9831 PX Aduard

2

GARNWERD tent
vlakbij de molen t/o Hunzeweg 40, 9893 PD Garnwerd

3

MAARHUIZEN Enne Jans Heerd
Maarhuizen 3, 9951 TB Maarhuizen

4

ADORP kerk
Torenweg 4, 9774 PN Adorp

5

NOORDERHOOGEBRUG bezoekerscentrum Reitdiep
Wolddijk 103, 9738 AD Groningen

WELKE ROUTE FIETS IK?

Wij hebben 5 voorstellen gemaakt van routes die je kan fietsen. Maar er zijn voldoende mogelijkheden om over te stappen naar een andere route of om helemaal je eigen route te maken. Na de strenge corona-jaren ben je nu weer helemaal vrij om je eigen weg te kiezen. Met het blokkenschema, de JazzRoutePlanner en de routekaart heb je een goed overzicht van het hele programma en alle locaties en afstanden om je eigen route uit te stippelen. De opzet van het festival is zo dat het de bedoeling is dat je de 1e of 2e set bezoekt en vervolgens weer verder fietst naar een volgende locatie.

KLEINE LOCATIES

De fietstour bestaat uit kleine en grote locaties. Bij de beschrijving van het concert in dit boekje is te zien hoeveel plaatsen er op een locatie zijn. Wil je zeker zijn van toegang bij een concert wees dan ruim op tijd aanwezig op de kleine locaties.

1E EN 2E SET

De muzikanten spelen 2 sets van ieder 45 minuten (behalve twee openingsconcerten).

TIP: bezoek ook eens de 2e set!
Deze is vaak veel minder druk en de muzikanten zijn al warm gespeeld.

CONCERT-CODE

Wil je graag naar buiten tijdens een concert?
Kies dan een moment dat dit goed kan, bijvoorbeeld tijdens het applaus. Zet je mobiele telefoon uit tijdens de concerten.

GARNWERD TENT

De tent in Garnwerd is het festivalhart van de ZJFT. Hier kan je de hele dag terecht voor een drankje en vanaf 16.00 uur staan er ook een aantal foodtrucks. Maar ook voor t-shirts, posters en vragen aan de organisatie moet je hier zijn.

BICYCLE REPAIR MAN

Krijg je onderweg een lekke band, gaat je rem kapot of heb je andere praktische problemen onderweg? Bel onze Bicycle Repair Man! Hij komt naar je toe en helpt je gratis!
06-1007 6852

T-SHIRTS

De ZJFT verkoopt dit jaar unisex t-shirts in de maten S/M/L/XL/XXL. Ze zijn te koop op alle startlocaties tot 14.30 uur en in Garnwerd tent de hele dag. Ze kosten € 17,50 (graag met PIN betalen). De oplage is beperkt, dus wees er snel bij!