25+26
AUG
2023

Service


Plan de Tour

De jazzfietser kan zelf een programma kiezen of een van de vijf voorgestelde routes volgen. Overstappen naar andere routes kan ook. Om het plannen makklijker te maken zijn er deze tools:

ZomerJazzRoutePlanner

klik van set naar set en stel zo een route samen. Of klik op een net bezochte set en zie welke concerten bereikbaar zijn:
ZomerJazzRoutePlanner

Fietskaart

Met borden worden verschillende routepunten in de tour aangegeven. Buiten de gebaande paden kan de fietskaart uitkomst bieden:
fietskaart(pdf)

Timetable

Alle concerten in een schema, gerangschikt op tijd. De timetable geeft overzicht:
timetable(pdf)

Weet wat er speelt

Veel van de artiesten zijn terug te vindsen op Spotify. Hier kun je een playlist vinden met artiesten die op de zjft spelen:
Spotify playlist

Onderweg

BICYCLE-REPAIR-MAN

Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook tijdens de ZomerJazzFietsTour. Krijg je een lekke band? Op 27 augustus kan je onze eigen mobiele Bicycle-Repair-Man bellen. Hij helpt je zo weer (gratis) op pad!
Telefoonnummer: 06 10 076 852

FIETS HUREN

Bezoekt u graag de Zomerjazzfietstour, maar is het niet mogelijk om zelf een fiets mee te nemen? Dan is het mogelijk om een fiets te huren bij Guikema Rijwielhandel.
Zie voor meer informatie: guikemarijwielhandel.nl
of bel met 06 288 934 38 / 0594 621 890.

INWENDIGE MENS

Na een stuk fietsen heb je natuurlijk zin in wat eten en drinken. Op alle locaties wordt er iets aangeboden. Wat je kunt kopen is een verrassing; dit mag iedere locatie zelf verzinnen. Het is wel op iedere locatie mogelijk om je waterfles gratis bij te vullen. Daarnaast is er in sommige dorpen onderweg ook reguliere horeca. Een lijst hiervan vind je in het programmaboekje

IETSEN IN EEN T-SHIRT VAN DE ZOMERJAZZFIETSTOUR?

Natuurlijk kan je dit jaar weer een nieuw t-shirt kopen. Op de startlocaties zijn t-shirts te koop. Mochten er nog t-shirts over zijn, dan worden die ook bij het laatste concert verkocht.

CULTUURHISTORISCH

Tijdens de ZomerJazzFietsTour fiets je door het Reitdiepdal en het Middagh-Humsterland. Een eeuwenoud cultuurlandschap met wierden waar maar weinig veranderd is door de jaren heen. Wil je meer informatie hierover bezoek dan het Wierdenlandmuseum in Ezinge (wierdenland.nl), de website van de Stichting Oude Groninger Kerken (groningerkerken.nl) of de website of bezoekerscentrum van het Groninger Landschap (groningerlandschap.nl)