ZJFT
2021

Limited Edition

Zaterdag 28 augustus

VRIENDEN >

Wordt ZJFT-vriend

Bent u een fan van de ZomerJazzFietsTour? Hoopt u er nog vele jaren van te kunnen genieten? Als vriend van de ZomerJazzFietsTour steunt u het festival, zodat ook de komende jaren een spannend programma kan worden samengesteld. Daar geven we u naast een prachtig festival graag iets extra’s voor terug.

Al vanaf € 60 bent u Vriend van de ZJFT

Als vriend wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en primeurs. Daarnaast doen wij verslag van de resultaten die we boeken, zowel inhoudelijk als financieel. Dat doen we door het uitgeven van een regelmatig verschijnende nieuwsbrief.

Vanaf € 100 bent u een Gouden Vriend

Naast dat u ook als Gouden Vriend de nieuwsbrieven ontvangt, bent u ook onze gast op het festival op de laatste zaterdag van augustus. U wordt op de gastenlijst geplaatst.

ANBI – periodieke gift volledig aftrekbaar

De stichting vrienden ZomerJazzFietsTour is door de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling, ook wel ANBI genoemd. De stichting is zelfs een culturele ANBI instelling.Dit betekent dat een gift aan ZJFT onder voorwaarden voor 125% aftrekbaar is voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Schenkt u vijf jaar lang een vast bedrag aan de vrienden van de ZJFT? Dan is de gift voor 125% volledig aftrekbaar, ongeacht de hoogte van het bedrag. Dit noemen wij een periodieke gift (voor meer informatie zie www.anbi.nl )

Wilt u ook bevriend raken met ons festival?

Stuur dan een mail met uw persoonlijke gegevens en het bedrag waarmee u ons wilt steunen aan info@zjft.nl. Of wordt snel en gemakkelijk vriend via onderstaande knop

 

Wordt Vriend

-ZJFT 2021-