ZJFT
2021

Limited Edition

Zaterdag 28 augustus

3 ROUTE KEUZE's >

KAARTVERKOOP

Rode, blauwe en groene route

Veel is dit jaar hetzelfde: de prachtige locaties in het culturele erfgoed van Groningen, de toonaangevende impro-jazz, de enthousiaste vrijwilligers, de muzikale indrukken tussen de concerten door verwerken op de fiets. Maar we hebben ook aanpassingen moeten maken om het festival dit jaar veilig te kunnen organiseren.
Je moet een keuze maken tussen één van de drie routes en voor een aanvangstijd. Op het digiticket dat je na aankoop ontvangt staat duidelijk de startlocatie en aanvangstijd van het eerste concert vermeld. Let op dat je met je vrienden in dezelfde groep zit. Je mag namelijk helaas niet afwijken van je route en starttijd.

Corona Check

Om volgens voorschrift op een veilige manier veel mensen een kans te geven om vrij te kunnen genieten van dit festival, is vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs voor het bijwonen van dit evenement noodzakelijk. Hierdoor hoeven we op de festivallocaties geen 1,5 meter afstand te houden.
Dit houdt in dat je bij de startlocatie kunt laten zien dat je òf volledig gevaccineerd bent, òf over een (gratis) negatieve coronatest van maximaal 40 uur oud beschikt, òf minder dan een half jaar geleden van corona hersteld bent.
Dit kan met een papieren registratiedocument of via de nieuwe coronacheck app.

TICKETS >

UITVERKOCHT:
De kaarten voor alle routes zijn uitverkocht. Ook zijn er "aan de deur" geen kaarten verkrijgbaar

OPTIONEEL >

MAALTIJD

Na een lange dag vol muzikale indrukken en tegenwind kan je dit jaar de fietstour afronden met een heerlijk diner, aansluitend op het laatste concert van de fietsroute.
De restaurants bevinden zich alle drie op een unieke, sfeervolle locatie binnen 1 kilometer van het laatste concert.
Na de online aankoop van een maaltijd-ticket hoef je dus geen reservering meer te maken bij het restaurant. Dat doen wij voor je!

Locaties
  • Route 1 (Rood): Bij Hammingh De Doorrit, Hunzeweg 32 Garnwerd
  • Route 2 (Groen): Kerkje Klein Wetsinge, Valgeweg 12 Klein Wetsinge
  • Route 3 (Blauw): De Eisseshof, Kerkstraat 4 Niehove
Prijzen >

Prijzen

Entree ZomerJazzFietsTour 2021 (keuze uit rode, groene of blauwe route)
27,50
Entree ZomerJazzFietsTour 2021 4-16 jaar
2,50
Deelname aan maaltijd aansluitend aan de ZomerJazzFietsTour
27,50
  • Kaartverkoop alleen via de website
  • Servicekosten e-ticket 1,50 per ticket

Bij de startlocatie wordt je digiticket omgeruild voor een dagkaart van de gekozen route.
Naast de dagkaart ontvang je ook een plattegrond en achtergrondinformatie over de bands op je route. Op de plattegrond staan ook horecagelegenheden in de omgeving aangegeven.
Alleen op vertoon van de dagkaart krijg je toegang tot concertlocaties.

DISCLAIMER: De kans is aanwezig dat de covid-maatregelen deze zomer worden versoepeld of aangescherpt. In beide gevallen geldt dat wij via deze website en de sociale media aanpassingen zullen melden. Wij adviseren dan ook om deze website nogmaals te bezoeken voor aanvang van het festival.

-ZJFT 2021-